Vapaudu niskajumeista 10 minuutissa

Poista niskajumit ja päänsärky kotonasi ilman ammattilaisten apua

 

Kivuton Niska-verkkokurssilla on jo 5694 tyytyväistä asiakasta

 

 

 

Hinta 27 97€

Etusi on yhteensä 70€  

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 

 
LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ

 

TUNTUUKO SINUSTA, ETTÄ NÄMÄ NISKAOIREET KUVAAVAT SINUA?

 

❗️Päänsärky
❗️Niskat ja hartiat jatkuvasti jumissa
❗️Migreeni
❗️Huono ryhti
❗️Lihakset väsyvät nopeasti

 

 

 

Kivuton Niska on itsehoitomenetelmä, joka on ratkaisu näihin vaivoihin

 


 

👉 Helppo tehdä missä tahansa

Voit tehdä harjoitteet missä tahansa heti kun niskajumi tai päänsärky yllättää. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttääksesi ohjelmaa. Et tarvitse muita välineitä.

 


 

👉 Nopea vaikutus

Huomaat päänsäryn ja niskajumin helpottavan jo 10 minuutissa.


 


 

👉 Sopii aloittelijoille

Harjoitteet on erittäin helppo tehdä. Katso videolta ja tee perässä. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

 

 

Kivuton Niska parantaa oloasi nopeasti:

 

✅ Parantunut keskittymiskyky. Ilman päänsärkyä ajatus kulkee selkeämmin, ja keskittyminen paranee. 

✅ Ilo ja hyvä mieliala. Kivun väistyessä mieliala paranee. Tämä lisää yleistä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta arjessa.

✅ Parempi uni ja lepo. Kun kipu katoaa, uni syvenee ja keho saa tarvitsemansa levon. Tämä auttaa palautumaan ja tuo lisää energiaa päivään.

✅ Liikkumisen helpottuminen. Kun niskajumi hellittää, keho liikkuu vapaammin ja ilman kipua. Tämä tekee arjen askareista ja liikunnasta miellyttävämpiä.

✅ Sosiaaliset suhteet paranevat. Kun kivut eivät rajoita, sosiaalisista tilanteista voi nauttia enemmän. Tämä parantaa yhteyksiä ystäviin ja perheeseen.

 

 

 

Miten Kivuton Niska-Hartia (verkkokurssi) toimii?

Video Poster Image

 

Kivuton Niska-Hartia verkkokurssia on hyvin helppo käyttää. Lataat vain ohjelman puhelimeen tai tietokoneeseen ja teet videon mukana harjoitukset. Harjoitus vie aikaa 10-15 min. Harjoituksessa poistetaan niskan jumit itsehieronnalla, kehitetään niskan lihasten voimaan ja lisätään lihasten liikkuvuutta. 10 min kuluttua huomaat jo kuinka olosi on huomattavasti parempi kun päänsärky ja niskajumi helpottavat.

 

Hinta 27 97€

Etusi on yhteensä 70€  

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 
LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ

 

Kokeile valmennusta ilman riskiä 30 päivän ajan.

Joko olet tyytyväinen saamiisi hyötyihin tai saat rahasi takaisin. Lähetä vain viestiä [email protected] ja asia järjestyy ilman ylimääräisiä kysymyksiä.

Jos olet maksanut työnantajan tarjoamalla verottomalla liikuntaedulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (Eazybreak, Epassi, Edenred, Smartum) saat vaihto-oikeuden toiseen tuotteeseen.

Mitä asiakkaat sanovat

 

Valmentajasi 

Olen valmentaja, urheiluhieroja, yrittäjä ja isä. Aloitin liikkumaan aktiivisesti uudelleen 15 vuotta sitten pitkän tauon jälkeen. Ruuhkavuodet ja silloinen istumatyö olivat vaatineet veronsa ja se näkyi koko olemuksessa. Ryhti oli kasassa ja lihakset jumissa. Olin jäykkä ja kankea, energia oli lopussa. Ilokseni onnistuin muuttamaan elämäntapani täysin lyhyessä ajassa ja sain elämäni takaisin.

Kuinka onnistuin tässä kaikessa?

En ole luonnostaan erityisen lahjakas liikunnallisesti tai notkea, mutta aloin tekemään yksinkertaisia liikkuvuusharjoitteita säännöllisesti ja harrastamaan monipuolista liikuntaa. Haluan aina oppia lisää uusia asioita ja aloin opiskelemaan intohimoisesti kaikkea mahdollista kehon huollosta, liikkuvuudesta ja terveydestä. Opiskelin itselleni uuden ammatin. Ajan myötä opin kouluttaessani itseäni lisää hyvin yksinkertaisia mutta erittäin tehokkaita salaisuuksia joita kokeilin ja testasin aluksi itselläni. Tiedän, että nämä salaisuudet tuovat sinullekin tuloksia.

Nykyään valmennuksissani on mukana jo yli 19000 ihmistä. Heitä kaikkia yhdistää halu päästä eroon jumeista ja liikkua vapaasti ilman rajoituksia!

 

Hinta 27 97€

Etusi on yhteensä 70€  

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 
LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ