Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPIT√ĄJ√Ą

Nimi: Sami Pitkänen Coaching Oy

Y-tunnus: 3239638-8

Osoite: Vanha Sveinsintie 6 H 28

02620  Espoo

S√§hk√∂postiosoite: [email protected]

REKISTERIN VASTUUHENKIL√Ė

Nimi: Sami-Petteri Pitkänen

Osoite:Vanha Sveinsintie 6 H 28, 02620  Espoo

S√§hk√∂postiosoite: [email protected]

 

REKISTERIN NIMI

Sami Pitkäsen Coaching Oy ja  - internetsivuston tuotteiden ja palveluiden käyttäjärekisteri

HENKIL√ĖTIETOJEN K√ĄSITTELYN TARKOITUS

Sami Pitk√§sen Coaching Oy ja samipitkanen.fi - internetsivuston tuotteiden ja palveluiden k√§ytt√§j√§n (j√§ljemp√§n√§ ‚ÄúK√§ytt√§j√§‚ÄĚ) suostumuksella tapahtuva ja Sami Pitk√§sen Coaching Oy tuotteiden ja palveluiden sek√§ niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (j√§ljemp√§n√§ ‚ÄúPalvelu‚ÄĚ) liittyv√§ henkil√∂tietojen k√§sittely. K√§ytt√§j√§n henkil√∂tietoja k√§sitell√§√§n palveluun liittyvien asiakassuhteiden yll√§pit√§miseen, hoitamiseen ja kehitt√§miseen sek√§ Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehitt√§miseen sek√§ analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

REKISTERIN TIETORYHMIST√Ą

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain sallimissa rajoissa.

S√Ą√ĄNN√ĖNMUKAISET TIETOL√ĄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

S√Ą√ĄNN√ĖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla.

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS
K√§ytt√§j√§ll√§ on oikeus tarkastaa, mit√§ h√§nt√§ koskevia tietoja henkil√∂rekisteriin on talletettu sek√§ oikeus vaatia rekisterissaŐą olevan virheellisen tiedon korjaamista. K√§ytt√§j√§ll√§ on my√∂s oikeus vaatia kaikkien itse√§√§n koskevien tietojen poistamista rekisterist√§. Tarkastuspyynt√∂ tulee l√§hett√§√§ kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Sami Pitk√§nen, Vanha Sveinsintie 6 H 28, 02620 Espoo.