Kivuton Niska-Hartia

Nopea helpotus lihasperäiseen niskajumiin ja päänsärkyyn

Avaa jäykät niskat ja hartiat vain 10 minuutissa päivittäin.

100% tyytyväisyystakuu

 

 

 

Hinta 27 97€

Etusi on yhteensä 70€

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 

 

LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ
Jos kärsit niskajumista, päänsärystä tai kipeistä hartioista niin on hyvin todennäköistä, että voin auttaa sinua. Kivuton Niska on itsehoitomenetelmä, jonka avulla niska-hartianseudun kireys ja jännitys helpottaa nopeasti.

Päänsärky helpottaa

Opit löytämään ja  poistamaan lihaksen triggerpisteet itse omin käsin, jolloin päänsärky helpottaa ilman lääkkeitä. Triggerpiste on yleisin syy lihasperäiselle päänsärylle.

Niskajumi helpottaa

Huomaat olon kohenevan jo 10 minuutissa. Pää kääntyy yhtä hyvin molempiin suuntiin kun lihasjumi aukea. Ajatus kirkastuu ja tukkoinen olo häviää kun veri virtaa aivoihin normaalisti.

Helppo tehdä missä tahansa

Voit tehdä harjoitteet missä tahansa heti kun niskajumi tai päänsärky yllättää. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttääksesi ohjelmaa. Et tarvitse muita välineitä.

Ikuisesti käytössä

Elinikäinen käyttöoikeus.

Miksi niska on kipeä?

Miksi 95% ihmisistä kärsii niskajumista elämänsä aikana? Miksi se on ollut ongelma myös minulla ennen kuin opin hoitamaan itseäni?

Miksi sinulla on ongelmia niskajumien kanssa juuri nyt?

  1. Suuri osa niskajumista johtuu siitä, että niskan ja yläselän lihakset ovat heikkoja ja vastaavasti kaula- ja rintalihakset ovat lyhentyneessä tilassa. Tämä aiheuttaa sen, että pää työntyy eteenpäin. Epätäsapaino johtaa siihen, että niskan lihakset jäävät venyneeseen tilaan ja tuntuvat jumisilta.
  2. Lihasperäinen päänsärky johtuu usein siitä, että lihaksessa on triggerpisteita eli pieniä solmuja, jotka heijastavat kipua päähän. Piste voi olla kallonpohjassa tai esim. Epäkäslihaksessa hartiassa.
  3. Puolierot lapaluiden alueella tai purentalihakset. Päänsärky ja niskajumi on useimmiten toispuoleista, joko vasemmalla tai oikealla. Usein kipua on myös lavan seudulla ja se vetää myös niskan jumiin, koska kehon ketjut ovat yhdessä ja vaikuttavat toisiinsa. Purentalihakset aiheuttavat myös päänsärkyä ja voivat vetää nopeasti koko niskan kireälle.

Oman jumisen niskani tarina

Kärsin itse pitkään niska-hartiaseudun kivuista. Jumi esiintyi aina vasemmalla puolella. Pää ei kääntynyt jumituksen aikana symmetrisesti molemmille puolille ja päänsärky oli ajoittain päivittäistä.

Suurin ongelma oli puolierot ja epätasapaino lihaksissa. Vasen puoli oli paljon vahvempi.

Mitä tein, että ongelma ratkesi?

Luin ja opiskelin paljon kehonhuollosta ja lihasketjuista. Nämä asiat opin.

  1. Jumit ovat aina samoissa lihaksissa.
  2. Kaulan lihakset ja rintalihakset ovat liian kireät. Tämä vetää ryhtiä eteenpäin ja aiheuttaa painetta niskan lihaksille.
  3. Niskan ja hartian lihakset ovat liian heikot. Ne ovat usein venyneessä tilassa ja tuntuvat siksi jumisilta.
  4. Ratkaisu: Helpotus lihasperäiseen niskajumiin ja päänsärkyyn saadaan kun yhdistetään 3 asiaa: Itsehieronta, kaulan lihasten rentoutus ja niskan heikkojen lihasten vahvistus. Olin aikaisemmin keskittynyt yhteen asiaan kerrallaan ja se oli ollut virhe.

Miten Kivuton Niska-Hartia (verkkokurssi) toimii?

Video Poster Image

 

Kivuton Niska-Hartia verkkokurssia on hyvin helppo käyttää. Lataat vain ohjelman puhelimeen tai tietokoneeseen ja teet videon mukana harjoitukset. Harjoitus vie aikaa 10-15 min. Harjoituksessa poistetaan niskan jumit itsehieronnalla, kehitetään niskan lihasten voimaan ja lisätään lihasten liikkuvuutta. 10 min kuluttua huomaat jo kuinka olosi on huomattavasti parempi kun päänsärky ja niskajumi helpottavat.

 

Hinta 27 97€

Etusi on yhteensä 70€

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 

 

LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ

 

Kokeile valmennusta ilman riskiä 21 päivän ajan.

Joko olet tyytyväinen saamiisi hyötyihin tai saat rahasi takaisin. Lähetä vain viestiä [email protected] ja asia järjestyy ilman ylimääräisiä kysymyksiä.

Jos olet maksanut työnantajan tarjoamalla verottomalla liikuntaedulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (Eazybreak, Epassi, Edenred, Smartum) saat vaihto-oikeuden toiseen tuotteeseen.

Mitä asiakkaat sanovat valmennuksistani

 

Valmentajasi 

Olen valmentaja, urheiluhieroja, yrittäjä ja isä. Aloitin liikkumaan aktiivisesti uudelleen 15 vuotta sitten pitkän tauon jälkeen. Ruuhkavuodet ja silloinen istumatyö olivat vaatineet veronsa ja se näkyi koko olemuksessa. Ryhti oli kasassa ja lihakset jumissa. Olin jäykkä ja kankea, energia oli lopussa. Ilokseni onnistuin muuttamaan elämäntapani täysin lyhyessä ajassa ja sain elämäni takaisin.

Kuinka onnistuin tässä kaikessa?

En ole luonnostaan erityisen lahjakas liikunnallisesti tai notkea, mutta aloin tekemään yksinkertaisia liikkuvuusharjoitteita säännöllisesti ja harrastamaan monipuolista liikuntaa. Haluan aina oppia lisää uusia asioita ja aloin opiskelemaan intohimoisesti kaikkea mahdollista kehon huollosta, liikkuvuudesta ja terveydestä. Opiskelin itselleni uuden ammatin. Ajan myötä opin kouluttaessani itseäni lisää hyvin yksinkertaisia mutta erittäin tehokkaita salaisuuksia joita kokeilin ja testasin aluksi itselläni. Tiedän, että nämä salaisuudet tuovat sinullekin tuloksia.

Nykyään valmennuksissani on mukana jo yli 19000 ihmistä. Heitä kaikkia yhdistää halu päästä eroon jumeista ja liikkua vapaasti ilman rajoituksia!

 

Hinta 27 97€

Etusi on yhteensä 70€

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 

 

LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ