Toimitusehdot

Linkki ostamasi sähköisen tuotteen kirjautumiseen lähtee automaattisesti järjestelmästä kun tuote maksetaan korttimaksuna tai verkkopankissa. Muista tarkistaa roskaposti/tarjoukset-kansio.

HUOM! Joskus mailiohjelmat eivät päästä automaattiviestejä ollenkaan läpi. Jos et saa sisäänkirjautumislinkkiä, ole yhteydessä meihin [email protected] ja laitamme sinulle kirjautumissivun manuaalisesti.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Valmennuksilla ja kursseilla on 3 viikon (21 päivää) tyytyväisyystakuu. Joko olet tyytyväinen saamiisi hyötyihin tai saat rahasi takaisin. Palautuspyynnöt tulee lähettää sähköpostilla: [email protected]

Jos olet maksanut työnantajan tarjoamalla verottomalla liikuntaedulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (Eazybreak, Epassi, Edenred, Smartum) saat vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Tyytyväisyystakuun voimassaolo alkaa kun tuote/tuotteet on toimitettu.

Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan 1 kpl/tuote/asiakas. 

Workshopit ja livevalmennukset eivät sisällä rahojen palautusoikeutta.