Tilausehdot

 

Tilaaminen

Verkkokurssit tilataan verkkokaupasta osoitteessa www.olkapaakuntoon.fi. Myyjänä toimii Sami Pitkänen Coaching Oy (y-tunnus 3239638-8). Kurssiemme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili www.olkapaakuntoon.fi-palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokursseille. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käyttämiseen.

 

Toimittaminen

Tilauksen j√§lkeen asiakas saa s√§hk√∂postin, joka sis√§lt√§√§ k√§ytt√§j√§tunnuksen ja salasanan, joiden avulla asiakas voi kirjautua sivustolle ja p√§√§see k√§siksi kurssimateriaaleihin. Mik√§li asiakas ei t√§t√§ saa s√§hk√∂postia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, h√§n voi asettaa itselleen uuden salasanan heti tilauksen j√§lkeen¬†t√§√§lt√§¬†ja p√§√§st√§ saman tien kirjautumaan kurssille tai pyyt√§√§ kirjautumistietojen uusintal√§hetyst√§ osoitteesta [email protected].

 

Maksutavat

Palvelun maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortit, verkkopankkimaksut, mobiilimaksut sekä liikuntasetelien verkkomaksut. Maksun välittäjänä toimii Paytrail, eikä palveluntarjoaja saa tai tallenna tietoja maksutapahtumasta.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 p√§iv√§n vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa tuotteisiin. Vaihtoa tai palautusta varten asiakkaan tulee l√§hett√§√§ s√§hk√∂postia osoitteeseen¬†[email protected]

Jos olet maksanut työnantajan tarjoamalla verottomalla liikuntaedulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (Epassi, Edenred, Smartum) saat vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Vaihto- tai palautusoikeuden voimassaolo alkaa kun tuote/tuotteet on toimitettu.

 

Tietosuoja

Tilaamalla tuotteita asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteen mukaisesti.