Toimiva Lantio - 21 päivän haaste

 

Tuplaa liikkuvuus ja poista jumitus kolmessa viikossa!

 

Kun lantio on tasapainossa, keho toimii rennosti ja liikunta on miellyttävä kokemus. Liikunnan tehtävä ei ole tehdä kehoa kireäksi ja kipeäksi vaan rennoksi ja terveeksi.

 

👊 Enemmän voimaa. Kun liikeradat ovat paremmat, saat enemmän tehoa juoksuun, saliharjoitteluun, golfiin tai mihin tahansa mitä harrastatkin.

👊 Vähemmän loukkaantumisia. Tiukka lantio johtaa kompensaatiomalleihin, jotka altistavat polvi- ja selkäkivuille. Polvikivun juurisyy löytyykin usein lantiosta - harvoin se on polvessa.

👊 Parempi elämänlaatu. Saat enemmän onnistumisia ja energiaa sekä liikunnan tuomaa hyvää oloa.

👊 Hyvä liikkuvuus on VAPAUTTA. Et ole enää kehosi vanki vaan kyykkäät syvemmälle, juokset ja liikut kevyemmin ja tehokkaammin.

 

 
Jos kärsit kireästä ja tukkoisesta lantiosta, joka vaikuttaa liikkumiseen ja arkipäiväiseen elämään niin on hyvin todennäköistä, että voin auttaa sinua. 21 Päivän Toimiva Lantio-haaste on valmennus, jonka avulla lantion seudun lihaksiin pakkautunut kireys, jännitys ja stressi vähenee hyvin tehokkaasti.
Lähde mukaan valmennukseen tästä

Hinta 99€

Nyt 27€

Kun tilaat heti niin saat kaupan päälle tämän lahjan:

 

BONUS: Vapaudu tiukoista takareisistä-Workshop  (arvo 29€)

 

Etusi bonuksien kanssa on yhteensä 101€

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 

Tiukan lantion haitat

Kireys haittaa usein arkea ja esim. jalat ristissä istuminen voi olla vaikeaa, mutta kyse ei ole pelkästään epämukavasta olosta. 

Keho on mestari kompensoimaan puutteita liikkuvuudessa ja kompensaatio aiheuttaa uusia ongelmia.

Esim. jos juostessa jalka ei pääse riittävästi ojentumaan taaksepäin ( lonkankoukistajat ja etureidet ovat tiukalla, takaketju liian heikko) niin juoksu muuttuu horjuvaksi ja polven oikea linjaus pettää. Seurauksena tulee polvi- ja selkäkipua ja muita ongelmia. Missä tahansa liikkeessä esim.  kyykätessä virheasennot johtavat myös kiputiloihin ja loukkaantumisiin.

Tiukan ja toimimattoman lantion tunnistaa kireistä etureisistä ja lonkankoukistajista, jotka puolestaan vetävät takapuolella olevata lihakset jatkuvaan venytykseen ja keho ajautuu epätasapainoon. Pakarat, takareidet ja pohkeet jäävät heikoiksi. Takareidet tuntuvat siltä, että niitä pitäisi venytellä koko ajan mutta siitä ei ole mitään apua. 

Istuminen on suuri ongelma

Koska viimeksi teit asioita kyykyssä niin että polvet olivat koukussa yli 90 asteen kulmassa?

Tämä oli ennen luotainen ja yleinen asento, jossa työskenneltiin, tehtiin päivittäisiä askareita ja jopa suoritettiin wc-asiat.

Nykyään asiat tehdään suurelta osin  istuen tuolissa. 

Moni meistä ei pysty lepäämään kyykkyasennossa  enää ollenkaan. Lapselle kyykkyasento on luonteva ja helppo. Luonnollinen liikkuvuus katoaa kuitenkin pikkuhiljaa jos sitä ei ylläpidä  

Tämä ei onneksi ole pysyvä muutos sillä liikkuvuus on mahdollista palauttaa. Jos sitoutuu ja haluaa tuloksia niin tämän pystyy saavuttamaan.

 

21 päivän haaste

Haastan sinut tekemään kanssani  21 päivän ajan harjoitteita, joiden avulla liikkuvuutesi parantuu MERKITTÄVÄSTI ja keho palautuu luontaiseen tasapainoon.

Voit tehdä kaiken kotonasi. Tarvitset vain hieman lattiatilaa. Bonusta on jos sinulta löytyy rulla, pallo ja vastuskuminauha, mutta nämä eivät ole välttämättömiä.

Hyödyt

 • Enemmän voimaa ja tehoa liikkeeseen
 • Vähemmän loukkaantumisia
 • Juokse rennommin ja oikeassa asennossa
 • Kyykkää syvemmälle ja luonnollisessa asennossa ilman kompensaatiota
 • Parempi ryhti

Mitä valmennus sisältää

 •  21 päivän videovalmennus
 • Saat linkin ja tunnukset valmennusportaaliin, josta löydät materiaalin
 • Voit suorittaa kaiken omassa tahdissa, valmennus ei ole aikaan sidottu joten voit aloittaa myöhemminkin.
 • Materiaali ja videot ovat käytössäsi ikuisesti.
 • Voit esittää kysymyksiä valmennusportaalin kautta
 • 100% tyytyväisyystakuu 21 päivän ajan

Liikkuvuuteen tarvitaan muutakin kuin venyttelyä

Koko homma viedään tässä valmennuksessa paljon pidemmälle ja huomioidaan keho kokonaisuutena. 

Esim. takareidet tuntuvat usein siltä, että niitä pitäisi venyttää vaikka usein ne ovat liian heikot ja siksi venyttely ei ole pysyvä ratkaisu. 

Rakentamalla voima ja liikkuvuus oikeisiin paikkoihin saadaan pysyvä muutos tilanteeseen ja keho tasapainoon. Takareisien liikkuvuus loksahtaa usein paikalleen kun pakarat saa aktivoitumaan oikein ja lantion etupuolella etureidet ja lonkankoukistajat eivät ole lyhentyneessä tilassa (jumissa). 

 

Hinta 99€

Nyt 27€

Kun tilaat heti niin saat kaupan päälle tämän lahjan:

 

BONUS: Vapaudu tiukoista takareisistä-Workshop  (arvo 29€)

 

Etusi bonuksien kanssa on yhteensä 101€

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 
Lähde mukaan valmennukseen tästä

100% Tyytyväisyystakuu

Kokeile valmennusta ilman riskiä 21 päivän ajan. Joko olet tyytyväinen saamiisi hyötyihin tai saat rahasi takaisin. Lähetä vain viestiä [email protected] ja asia järjestyy ilman ylimääräisiä kysymyksiä.

Jos olet maksanut työnantajan tarjoamalla verottomalla liikuntaedulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (Eazybreak, Epassi, Edenred, Smartum) saat vaihto-oikeuden toiseen valmennukseen.

 


"Ollaan käytetty tätä mun (45v. alaselän pullistuma leikattu muutama v sitten) ylläpitoon ja 12v. mäkihyppääjäteinipojan jatkuvien etu- ja takareisijumien helpotukseen.

Huomattiin, että vaikka poika on ihan teräskunnossa, pakaran aktivaatio ei löydy, nyt muutaman viikon jälkeen alkaa jalka nousemaan sivulle 10 toistoa..." - Jani

⭐⭐⭐⭐⭐“Kiitos mahtavasta liikkuva lantio -ohjelmasta. Olen tehnyt viikon sitä ja kylläpä on erilainen olo ja pystyn istumaan jopa risti-istunnassa🙏” -Susu 

 

Valmentajasi 

Olen valmentaja, urheiluhieroja, yrittäjä ja isä. Aloitin liikkumaan aktiivisesti uudelleen 15 vuotta sitten pitkän tauon jälkeen. Ruuhkavuodet ja silloinen istumatyö olivat vaatineet veronsa ja se näkyi koko olemuksessa. Ryhti oli kasassa ja lihakset jumissa. Olin jäykkä ja kankea, energia oli lopussa. Ilokseni onnistuin muuttamaan elämäntapani täysin lyhyessä ajassa ja sain elämäni takaisin.

Kuinka onnistuin tässä kaikessa?

En ole luonnostaan erityisen lahjakas liikunnallisesti tai notkea, mutta aloin tekemään yksinkertaisia liikkuvuusharjoitteita säännöllisesti ja harrastamaan monipuolista liikuntaa. Haluan aina oppia lisää uusia asioita ja aloin opiskelemaan intohimoisesti kaikkea mahdollista kehon huollosta, liikkuvuudesta ja terveydestä. Opiskelin itselleni uuden ammatin. Ajan myötä opin kouluttaessani itseäni lisää hyvin yksinkertaisia mutta erittäin tehokkaita salaisuuksia joita kokeilin ja testasin aluksi itselläni. Tiedän, että nämä salaisuudet tuovat sinullekin tuloksia.

Nykyään valmennuksissani on mukana jo yli 12000 ihmistä. Heitä kaikkia yhdistää halu päästä eroon jumeista ja liikkua vapaasti ilman rajoituksia!

Hinta 99€

Nyt 27€

Kun tilaat heti niin saat kaupan päälle tämän lahjan:

 

BONUS: Vapaudu tiukoista takareisistä-Workshop  (arvo 29€)

 

Etusi bonuksien kanssa on yhteensä 101€

Huom! Tarjous on hyvin rajoitettu ja sen voimassaoloaika näkyy ajastimesta

 
Tule mukaan valmennukseen tästä!