Kivuton Selkä - 21 päivän haaste

 

Nopea helpotus selän jumeihin vain 15 min päivittäisillä harjoituksilla.

 

👊 Vähentynyt kipu. Liike on lääkettä, mutta sinun täytyy oppia kuuntelemaan kehosi kipusignaaleja. Tämän ohjelman aikana kehität huomattavasti kehon asento- ja liiketuntoa ja kehontuntemustasi. Opit ymmärtämään mitä kehosi viestii sinulle!

👊 Parempi ryhti. Some- ja digiaika on tehnyt monet meistä kumaraselkäisiksi ja alaselkä on kääntynyt liiallisesta istumisesta notkolle. Tässä haasteessa vapautamme jumissa olevia alueita ja käytämme vahvistavia harjoitteita muokkaamaan uudelleen pään ja varpaiden välistä linjaa. Parempi ryhti = paremmat liikemallit = terve selkä.

👊 Vahvat tukilihakset. Tiesitkö, että useimmat ihmiset menettävät puoli kiloa lihasta vuosittain ikääntyessään? Tämän haasteen aikana tähän tehdään muutos kehittämällä syviä keskivartalon tukilihaksia selkärangan ja takaketjun vahvistamiseksi.

👊 Parempi liikkuvuus. Sinun pitäisi pystyä koskettamaan lattiaan eteentaivutuksessa, ristimään kädet yhteen suorin käsin selän takana ja kääntymään täydet 180 astetta milloin tahansa päivällä tai yöllä ilman kipua. Useimmat meistä ovat menettäneet osan näistä perusliikeradoista, mutta hyvä uutinen on, että ne voi saada takaisin.

👊 Löydä uudelleen liikkumisen ilo.  Kävely, vaellus, pyöräily tai uinti. Jotkut pitävät golfista tai kuntosaliharjoittelusta. Kun selkäsi voi hyvin, voit nauttia juuri sinulle tärkeistä asioista.

👊 Parempi elämänlaatu. Kun teet selkäsi hoidosta päivittäisen rutiini, niin elämänlaatusi paranee. Tämä vaikuttaa mielialaasi ja jopa rakkauselämääsi.

 

 

 

Jos kärsit alaselkäkivuista tai heikosta keskivartalosta, on hyvin mahdollista, että voin auttaa sinua. Haluan kutsua sinut mukaan 21 päivän Kivuton Selkä -haasteeseen. Haaste on suunniteltu kaikentasoisille, mukaan lukien aloittelijat.

Lähde mukaan valmennukseen tästä

Hinta 99€

Nyt 37€

 

Miksi selkäsi on kipeä?

Miksi 80% ihmisistä kärsii selkävaivoista jossain vaiheessa elämäänsä?

Ja miksi sinulla on nyt ongelmia?

Useimmat selkäkivut johtuvat joko (1) liian vähäisestä käytöstä (heikkoudesta/jäykkyydestä), (2) liiasta rasituksesta (liian rankoista suorituksista) tai yleisimmin, näiden kahden yhdistelmästä. Usein voimasi eivät ole enää entisellään, ja sitten nostat sohvan kulmaa, juokset 10 km ilman treeniä tai kannat lasta erilaisella otteella autolle – ja sitten pam!

Kroonisen kivun todellinen riski

Tiedät jo, että selkäkipu vaikuttaa elämänlaatuusi, mutta vielä huolestuttavampaa on sen kumuloiva vaikutus, joka voi vanhentaa selkärankaasi viidellä vuodella muutamassa kuukaudessa. Tässä on tyypillinen tarina minkä kuulen...

Satutat selkäsi. Lopetat liikunnan. Pieni painonnousu, lihasten menetys ja säännöllinen kipulääkkeiden käyttö alkavat. Mikä alkaa lievänä välilevypullistumana voi nopeasti muuttua paino-ongelmaksi, hormonitasapainon häiriöiksi, univaikeuksiksi ja mielenterveysongelmiksi.

Julma vitsi tässä on, että selkäsi parantamiseen tärkein työkalu on juuri se, mitä olet lopettanut tekemästä - liikkuminen! Muista, että liike on lääke.

Olen nähnyt tämän kaavan toistuvan kymmeniä kertoja jopa nuorten ja muuten terveiden ihmisten kanssa. Voit siirtyä hauskasta ja aktiivisesta elämäntyylistä sohvaan sidotun Netflix-elämän yhdessä yössä, ja riskit ovat paljon suuremmat kuin aluksi näyttävät.

 

Testaa selkäsi

 
 
 
 

21 päivän haaste sinulle

Tule mukaan tekemään kanssani harjoitteita (15 minuuttia/päivä 21 päivän ajan). Yhdessä luomme terveen selän. Keskitymme voima-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoituksiin (stabiloivat liikkeet). 

Voit tehdä kaiken kotonasi. Tarvitset vain hieman lattiatilaa. 

Hyödyt

 • Vähentynyt kipu
 • Parempi ryhti
 • Vahvat tukilihakset
 • Parempi liikkuvuus
 • Löydät uudelleen liikkumisen ilon
 • Parantunut elämänlaatu

Mitä valmennus sisältää

 •  21 päivän videovalmennus
 • Saat linkin ja tunnukset valmennusportaaliin, josta löydät materiaalin
 • Voit suorittaa kaiken omassa tahdissa, valmennus ei ole aikaan sidottu joten voit aloittaa myöhemminkin.
 • Materiaali ja videot ovat käytössäsi ikuisesti.
 • 100% tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan

 

Hinta 99€

Nyt 37€

 
Lähde mukaan valmennukseen tästä

100% Tyytyväisyystakuu

Kokeile valmennusta ilman riskiä 21 päivän ajan. Joko olet tyytyväinen saamiisi hyötyihin tai saat rahasi takaisin. Lähetä vain viestiä [email protected] ja asia järjestyy ilman ylimääräisiä kysymyksiä.

Jos olet maksanut työnantajan tarjoamalla verottomalla liikuntaedulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (Eazybreak, Epassi, Edenred, Smartum) saat vaihto-oikeuden toiseen valmennukseen.

 

Minun kipeän selkäni tarina

Loukkasin selkäni talvella 2002 liukastumisen seurauksena. Olin tietoinen siitä, että minulla oli jo aiemmin ollut heikko liikkuvuus ja tasapaino-ongelmia vasemmalla puolella kropassa. Vaikka olin saanut jonkin verran voimaa harrastusten kautta, olin yhä altis vammoille, erityisesti selkä oli herkkä paikka.

Kun selkäni loukkaantui, aloin tutkimaan, miten voisin parantaa tilannettani. Kävin monilla fysioterapeuteilla, kiropraktikoilla ja hierojilla ja kysyin paljon kysymyksiä, jotta ymmärtäisin paremmin, miten voisin parantaa selkäni terveyttä ja välttää vastaavia vammoja tulevaisuudessa.

Opin, että kehon etupuolen lihakset pitää olla tarpeeksi liikkuvia, jotta selän taivuttaminen taakse onnistuu. Tämä auttaa välttämään ylimääräistä painetta selkärangassa ja vähentää vammojen riskiä. Opettelin myös oikeanlaisia venytyksiä ja liikkeitä, jotka auttoivat minua parantamaan selkäni liikkuvuutta ja vähentämään kipua.

Nämä 4 asiaa opin:

 1. Selän taivuttaminen taaksepäin edellyttää kehon etupuolen avaamista. Tämä kuulostaa nyt itsestään selvältä, mutta en ollut koskaan ajatellut sitä aiemmin.
 2. Terve selkä vaatii lantion liikkuvuutta, lannerangan liikkuvuutta, rintarangan liikkuvuuta ja lapaluiden liikkuvuutta (olin aina yrittänyt vain saa liikkeen pelkästä alaselästäni).
 3. Pelon tunne voi olla valtava loukkaantumisen jälkeen – usein vältämme kaikkea, mikä voi laukaista kipua – joten suuri osa parantumisesta on tasapainottaa hermostoasi ja luoda turvallinen tunne avautumiselle.
 4. Ratkaisu terveeseen, vahvaan ja liikkuvaan selkärankaan on sisällyttää voimaa, liikuvuutta ja tasapainoa – olin keskittynyt vain yhteen asiaan ja se oli virhe 

 

Valmentajasi

Olen valmentaja, urheiluhieroja, yrittäjä ja isä. Aloitin liikkumaan aktiivisesti uudelleen 15 vuotta sitten pitkän tauon jälkeen. Ruuhkavuodet ja silloinen istumatyö olivat vaatineet veronsa ja se näkyi koko olemuksessa. Ryhti oli kasassa ja lihakset jumissa. Olin jäykkä ja kankea, energia oli lopussa. Ilokseni onnistuin muuttamaan elämäntapani täysin lyhyessä ajassa ja sain elämäni takaisin.

Kuinka onnistuin tässä kaikessa?

En ole luonnostaan erityisen lahjakas liikunnallisesti tai notkea, mutta aloin tekemään yksinkertaisia liikkuvuusharjoitteita säännöllisesti ja harrastamaan monipuolista liikuntaa. Haluan aina oppia lisää uusia asioita ja aloin opiskelemaan intohimoisesti kaikkea mahdollista kehon huollosta, liikkuvuudesta ja terveydestä. Opiskelin itselleni uuden ammatin. Ajan myötä opin kouluttaessani itseäni lisää hyvin yksinkertaisia mutta erittäin tehokkaita salaisuuksia joita kokeilin ja testasin aluksi itselläni. Tiedän, että nämä salaisuudet tuovat sinullekin tuloksia.

Nykyään valmennuksissani on mukana jo yli 15000 ihmistä. Heitä kaikkia yhdistää halu päästä eroon jumeista ja liikkua vapaasti ilman rajoituksia!

Hinta 99€

Nyt 37€

Tule mukaan valmennukseen tästä!