TENNISKYYNÄRPÄÄ - EROON KIVUSTA!

 

Kipeytyykö kyynärpää harrastuksissa tai treenatessa? Haluatko saavuttaa käden, jolla voi tehdä asioita ilman kipuja ja rajoituksia?

 

Tämä verkkovalmennus on hyvä sinulle, jos on todettu tai epäilet itse, että kivun syynä on tennis- tai golfkyynärpää.

 

”Olen tehnyt näitä sinun tekniikoitasi niin huolella kuin vain olen pystynyt. Vaikea tajuta, mutta käsi on paljon parempi mitä se on ollut viimeisen vuoden aikana. Eilen kävin illalla salilla ja yleensä salin jälkeinen päivä on ollut käsivarren osalta huono. Nyt ei ole. Ja minähän olen tehnyt näitä ohjeittesi mukaisia harjoitteita vasta viikon! Luulen ja uskon, että saan tästä vielä ihan toimivan käden.”

 -Petri Kiuru- 

Lähde mukaan verkkovalmennukseen nyt. Saat valmennuksen ja sen materiaalit käyttöösi ikuisesti.

 • Pystyt työskentelemään ja treenaamaan ilman kipuja ja rajoituksia
 • Saat normaalielämän takaisin ja pääset uudestaan tekemään ja harrastamaan itsellesi tärkeitä asioita.
 • Opit elinikäisen taidon hoitaa omaa kättäsi ja pystyt estämään kivun ja kierteen uusiutumisen.
 • Vältät kivun kroonistumisen.
 • Ei enää jatkuvaa pelkoa, että käsi on menossa rikki.

Hinta 77€ 

Tule mukaan valmennukseen tästä!

Mihin valmennus perustuu ja kuinka se toimii?

Valmennuksen ydin on kolmen viikon videovalmennus. Voit kuntouttaa kätesi kotonasi seuraamalla videoituja oppitunteja, joita avautuu sinulle lisää suunnitelman mukaisesti kun niitä on aika tehdä. 

Kun lähdet mukaan valmennukseen, pääset jo muutaman minuutin kuluttua katsomaan kuinka opetan sinulle nämä asiat ja paljon muuta:

 • Miten voit helpottaa kipua ja nopeuttaa parantumista huomattavasti käsittelemällä koko kätesi pehmytkudokset kolmella edistyneellä hierontatekniikalla.
 • Miten voit käsitellä faskiaa ja jänteitä itse ilman kalliita välineitä niin, että pareminen nopeutuu ja kipu lievittyy.
 • Miten liikkuvuus rakennetaan oikein venyttelemällä turvallisesti ja tehokkaammin aivan uudella tavalla. (Perinteiset staattiset venytykset liian repivästi tehtynä  voivat vain pahentaa kipua.)
 • Miten saat voimasi takaisin terapeuttisilla harjoitteilla, jotka perustuvat tieteeseen ei uskomuksiin.
 • Milloin on oikea ajankohta aloittaa terapeuttiset harjoitteet (liian aikaisin aloitettu vahvistava harjoittelu on virhe ja voi hidastaa tai pysäyttää paranemisprosessin).

 

Uutta materiaalia avautuu sinulle suunnitelman mukaisesti tasaisin väliajoin koko kurssin keston ajan. Katsot vain uudet videot ja teet harjoitteet mukana. 

 

“Meikäläinen on vääntänyt penkkipunnerrusta kaksikymmentä vuotta. Viimeisen vuoden oikea kyynärpää ollut todella kipeä ja Mehiläisen tohtori sanoi, että siinä on Golfkyynärpää. Alkuvuodesta asustelin kaksi kuukautta Kosovon Pristinassa ja kävin siellä paljon salilla. Kyynärpää tuli ja oli todella kipeä. Löysin sieltä jonkun nuoren fysioterapeutin ja hän antoi käsivarteen sähköä, porakonetta ja lämpöä. Tämä tehtiin neljä kertaa. Ei auttanut. 
Olen tehnyt näitä sinun tekniikoitasi niin huolella kuin vain olen pystynyt. Vaikea tajuta, mutta käsi on paljon parempi mitä se on ollut viimeisen vuoden aikana. Eilen kävin illalla salilla ja yleensä salin jälkeinen päivä on ollut käsivarren osalta huono. Nyt ei ole. Ja minähän olen tehnyt näitä ohjeittesi mukaisia harjoitteita vasta viikon! Luulen ja uskon, että saan tästä vielä ihan toimivan käden. 
Istun päivisin toimistossa ja olen tehnyt näitä harjoitteita tässä toimiston pöydällä työpäivän aikana. Melkein kaikki on ollut tehtävissä tässä työpäivän lomassa. 
Olen ollut kovasti tyytyväinen apuusi ja nyt näyttää siltä, että saisin treeni-ilon ja –innon taas takaisin. 
Kiitos. 
Yt
Petri Kiuru”

 

Hinta nyt 77€ 

Ei enää pelkkää lepoa, odottelua ja turhia toiveita.

Lähde mukaan Tenniskyynärpää - Eroon Kivusta - verkkovalmennukseen.

Saat kirjautumislinkin ja tunnukset s-postiisi heti ja pääset aloittamaan saman tien.

Tule mukaan valmennukseen tästä!

Mitä tuloksia asiakkaasi ovat saaneet näillä metodeilla?

 

“Kyynärpään sisäreunassa oli ärsyttävä kipupiste. Kipua tuli leuanvedosta ja hauiskäännöistä jne. Käytin aikaisemmin kyynärpäätukea, mutta siitä ei ollut pitkäaikaista iloa. Tauon jälkeen tilanne uusiutui vuoden aikana 3 kertaa.

Tulin mukaan kurssillesi n. 1,5 kk sitten. Nykytilanne on se, että käsi on täysin kivuton. Käyn salilla normaalisti. Lisäpainot on taas käytössä normaalisti.” - Joel Kinnunen

 

“Rakennusprojekti kipeytti käden viime kesänä. Kivusta oli haittaa myös töissä (päätetyö). Kävin kerran vastaanotollasi ja ostin etävalmennuksen. Liikkeitä oli sopivasti. Kipu ja kiristys lihaksissa väheni nopeasti. Suosittelen lämpimästi.” - Emilia

 

“Minulla oli todettu tenniskyynärpää, joka kroonistui. Sitä hoidettiin aluksi lääkkeillä ja työterveyshuollon kautta fysioterapialla, mutta en saanut näistä juurikaan apua. Kyse oli pitkälti työssä tulevasta rasituksesta, käytän tietokonetta ja hiirtä päivittäin jatkuvasti.

Samin ohjelmasta on ollut minulle erittäin suuri apu. Hierontavideot auttoivat erityisesti kivussa. Nyt käsi on lähes oireeton 2 kk myöhemmin.”  -  Tytti H. 

 

 

“ Googlettelin aluksi netistä hoito-ohjeita ja kyselin tuttavilta. Venyttelystä ja levosta ei ollut minulle apua. Tämä valmennus on taas auttanut minua huomattavasti. Käsi on lähes kivuton ja voimat ovat palanneet. Iso suositus!” - Mika Laakso 

 

Mikä tämän verkkovalmennuksen arvo on ja onko sen ostaminen kannattavaa?

 

Tämän paketin hinta yksilövalmennuksena vastaanotollani on  390€. Saat sen etäversion nyt hintaan 77€. Lisäksi saat rahasi takaisin, mikäli huomaat, ettei valmennus auta sinua.

 

Et voi hävitä mitään, joten lähde mukaan nyt. Jos et ole varma, sopiiko palvelu juuri sinun tilanteeseesi, niin ota rohkeasti yhteyttä [email protected]

Tule mukaan valmennukseen tästä!

100% rahat takaisin takuu koko kurssin keston ajan!

Jos minun kurssistani ei ole sinulle apua vaikka noudatat sitä niin palautan rahasi. Ilman kysymyksiä. Lähetä vain viestiä [email protected] ja saat koko summan takaisin.

 • Pystyt työskentelemään ja treenaamaan ilman kipuja ja rajoituksia
 • Saat normaalielämäsi takaisin ja pääset uudestaan tekemään ja harrastamaan itsellesi tärkeitä asioita kivuttomasti.
 • Opit elinikäisen taidon hoitaa omaa kättäsi ja pystyt estämään kivun ja kierteen uusiutumisen.
 • Vältät kivun kroonistumisen.
 • Ei enää jatkuvaa pelkoa, että käsi on menossa rikki.

 

Kipulääkkeet, teippaukset ja  tukisiteet eivät ole pysyvä ratkaisu. Ne ovat pelkkää oireiden hoitoa. Pysyvä muutos saadaan hoitamalla liikkuvuus ja tuki kuntoon sekä vapauttamalla jänteitä kiristävät lihakset. Juuri nämä asiat tehdään valmennuksessa. Materiaali ja tekniikat on käytössä lopun elämääsi.

 

Hinta nyt 77€ 

Lähde mukaan Tenniskyynärpää - Eroon Kivusta verkkovalmennukseen nyt. Se on edullisempi kuin yksi käynti fysioterapeutilla tai hierojalla. 

Tule mukaan valmennukseen tästä!

 

Tämä verkkovalmennus on hyvä ja toimiva juuri sinulle, jos

 

 • Sinulla on todettu tai epäilet itse, että kivun syynä on joko tenniskyynärpää tai golfkyynärpää.
 • Haluat varmuudella toimivan ja hyväksi todetun ohjelman ja olet myös valmis sitoutumaan siihen.
 • Et etsi pelkästään nopeita ja helppoja ratkaisuja, ihmeitä, kikkoja tai salamahoitoja, sillä niitä tämä kurssi ei tarjoa.  

 

Saat ilmaiseksi nämä bonukset kun lähdet mukaan valmennukseen nyt!

 

Bonus video 1: Olkapäätä tukevien lihasten vahvistaminen.

Olkapäätä tukevat lihakset (kiertäjäkalvosin, neljän lihaksen ryhmä) ovat merkittävässä yhteydessä Tennis- ja Golfkyynärpään kipuihin.

Joskus kyynärvarren kipu saataa johtua tai sitä lisää se, että kyynärvarren lihakset joutuvat kompensoimaan olkapäätä tukevien lihasten heikkoutta.

 

Bonus video 2: Näin vapautat tehokkaasti olkapäitä virheelliseen asentoon kiertäviä lihaksia.

Sisäänkiertyneet olkapäät aiheuttavat painetta myös kyynärpään lihaksille. 

 

Bonus video 3: Hyvä ryhti!

Näin vahvistat helposti ja tehokkaasti ryhtiäsi niin, että olkapäät pysyvät hyvässä asennossa.

 

Jäitkö vielä miettimään jotain asiaa? 

 

Kysy rohkeasti lisää ja ota yhteyttä: [email protected]

 

- Helppo tehdä kotona, työpaikalla tai matkoilla.

- Liikkuvuus, tuki ja ryhti kuntoon.

- Materiaali jää sinulle loppuiäksi.

- Maksu turvallisesti luottokortilla.

- Voit myös halutessasi maksaa Smartumin, E-passin, Edenredin tai Eazybreakin  verkkomaksulla.

Hinta nyt 77€ 

 

Toimitusehdot                  Tietosuojaseloste

Tule mukaan valmennukseen tästä!